Ilma-vesilämpöpumppu omakotitaloon Loviisassa ja Kaakkois-Suomessa

Tavoitat meidät täältä

Kylmähuolto Miikkulainen Oy myy, asentaa ja huoltaa laadukkaat ilma-vesilämpöpumput. Toimimme Kotkasta käsin, ja toimialueemme kattaa Kaakkois-Suomessa Loviisan, Kouvolan, Haminan sekä Lappeenrannan alueet. Meiltä löytyy Tukesin
myöntämä lupa, joka vaaditaan kaikilta vastaavien laitteiden asentajilta. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva laite!

Ilma-vesilämpöpumpulla ulkoilmasta lämmintä sisäilmaa

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää nimensä mukaisesti ulkoilman lämpöenergiaa. Se käyttää energiaa, joka on varastoituneena ilmassa. Toisin kuin maalämpöpumpussa, tässä vaihtoehdossa ei tarvita maastoon tehtäviä porauksia tai kaivauksia. Nykyiset ilma-vesilämpöpumput ovat koko kiinteistön energiatehokkaita lämmitysjärjestelmiä, jotka tarvitsevat vain kovimmilla pakkasilla lisäenergiaa esimerkiksi sähkövastuksista. Ilma-vesilämpöpumpun asennuksen yhteydessä vanha järjestelmä voidaan siis jättää taustatueksi, joka voidaan aktivoida käyttöön äärimmäisissä olosuhteissa.

Ilma-vesilämpöpumput laskevat merkittävästi lämmityskustannuksia ja ovat hankintahinnaltaan maalämpöä edullisempi vaihtoehto. Valikoimastamme löytyy muun muassa Niben ja Toshiban ilma-vesilämpöpumppuja. Olemme valinneet laitteet valikoimaamme sillä perusteella, että ne sopivat parhaiten juuri Suomen olosuhteisiin.

Laitteen asennuksen yhteydessä opastamme mielellämme sen käytössä. Jos jokin laitteen osa hajoaa tai sen kanssa tulee muita ongelmia, hoidamme myös tarvittavan isomman huollon ja korjauksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Kylmähuolto Miikkulaiseen ja tilaa itsellesi energiatehokas ja käytännöllinen ilma-vesilämpöpumppu. Jos et ole itse varma, minkälainen pumppu olisi käyttötarkoituksiisi sopivin, neuvomme ja opastamme mielellämme valinnassa. 


Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös lähettää meille kysymyksesi ja vastaamme sinulle pikaisesti. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Yhteystiedot