Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Kotkassa ja Kaakkois-Suomessa

Yhteydenotto

Kylmähuolto Miikkulainen Oy myy, asentaa ja huoltaa laadukkaat ilmalämpöpumput. Toimimme Kotkasta käsin, ja toimialueemme kattaa Kaakkois-Suomessa Loviisan, Kouvolan, Haminan sekä Lappeenrannan alueet. Meiltä löytyy Tukesin myöntämä lupa, joka vaaditaan kaikilta vastaavien laitteiden asentajilta. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva laite!

Lämpöä tai viileyttä kotiin ilmalämpöpumpulla

Ilmalämpöpumppuja on monenlaisia, ja vain osa soveltuu hyvin Suomen säätiloihin. Valikoimistamme löytyy juuri suomalaiseen ilmastoon parhaiten sopivat laitteet. Ilmalämpöpumppu on erinomainen lisälämmön tuoja. Se lisää asumismukavuutta lämmittämällä tai viilentämällä asuntoa miellyttäväksi. Samalla laite puhdistaa sisäilmaa ja poistaa kosteutta. Lisäksi sen avulla voi säästää lämmityskustannuksissa jopa 60 prosenttia.


Laadukas ilmalämpöpumppu on tyylikäs ja sen käyntiääni on hiljainen. Ilmalämpöpumpun käyttö on yksinkertaista, sillä kaukosäätimen avulla voit lisätä tai vähentää lämpöä tarpeen mukaan. Uudenaikaisissa pumpuissa on myös monenlaisia säätömahdollisuuksia ja ohjelmia. Laite voidaan asettaa erityisesti poistamaan kosteutta tai esimerkiksi sammumaan ja käynnistymään tiettyyn kellonaikaan.

Pumpun säännöllinen huolto on tärkeää, mutta sen hoidat itse helposti ja nopeasti. Laitteen asennuksen yhteydessä opastamme mielellämme sen käytössä. Jos jokin osa laitteesta hajoaa tai sen kanssa tulee muita ongelmia, hoidamme myös tarvittavan isomman huollon ja korjauksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Jos olet harkinnut ilmalämpöpumpun ostamista Kaakkois-Suomen alueella, ota yhteyttä meihin ja saat kilpailukykyisen tarjouksen ilmalämpöpumpulle sekä sen asennukselle. Säästä lämmityskustannuksissasi ja pidä kotisi mukavan viileänä kesäisin. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

Yhteystiedot