Maalämpöpumppu tuo arkeen vaivattomuutta Kotkassa ja Kaakkois-Suomessa

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Kylmähuolto Miikkulainen Oy myy, asentaa ja huoltaa laadukkaat maalämpöpumput. Toimimme Kotkasta käsin, ja toimialueemme kattaa Kaakkois-Suomessa Loviisan, Kouvolan, Haminan sekä Lappeenrannan alueet. Meiltä löytyy Tukesin myöntämä lupa, joka vaaditaan kaikilta vastaavien laitteiden asentajilta. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, minkälainen laite sopii juuri sinun tarpeisiisi!

Maalämpöpumpulla selvää säästöä

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään, kallioon tai vesistöön sitoutunutta ilmaista lämpöenergiaa lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Uudisrakentajista noin puolet valitsee lämmitysmuodokseen maalämmön.

Vuosittain tuhansia vesikiertoisia sähkölämmitys- ja öljylämmitystaloja saneerataan maalämpöön. Talossa, jonka energiantarve on
vuosittain 20 000–30 000 kWh voidaan saavuttaa jopa 75 prosentin säästöt maalämpöön siirtymällä. Valikoimastamme löytyvät kaikkein laadukkaimmat pumput, jotka sopivat parhaiten juuri suomalaiseen ympäristöön ja ilmastoon.

Jos haluat vaivattoman, ympäristöystävällisen ja käyttökustannuksiltaan edullisen lämmitysmuodon, maalämpö on sinua varten. Maalämpöpumpun asennuksen yhteydessä opastamme mielellämme sen käytössä. Jos jokin osa laitteesta hajoaa tai sen kanssa tulee muita ongelmia, hoidamme myös tarvittavan isomman huollon ja korjauksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Kylmähuolto Miikkulaiseen ja tilaa itsellesi energiatehokas ja käytännöllinen maalämpöpumppu. Jos et ole itse varma, minkälainen pumppu olisi käyttötarkoituksiisi parhaiten sopiva, neuvomme ja opastamme mielellämme valinnassa. Voit myös lähettää meille kysymyksesi ja vastaamme sinulle pikaisesti. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Yhteystiedot