Kokonaisvaltainen kylmäkonehuolto Kotkassa ja Kaakkois-Suomessa

Kaikki yhteystietomme

Kylmähuolto Miikkulainen tarjoaa kokonaisvaltaista kylmäkonehuoltoa yrityksille ja yksityisasiakkaille Kotkasta käsin. Toimialueemme kattaa Kaakkois-Suomessa Loviisan, Kouvolan, Haminan sekä Lappeenrannan alueet. Teemme huolto- ja korjaustyöt kylmä-, pakaste- ja ilmastointilaitteisiin kotikylmiöistä jäähalleihin, ilmalämpöpumpuista vedenjäähdyttimiin ja kaikkea
niiden väliltä ja vierestä. Meillä on ajantasaisimmat työkalut sekä rautainen ammattitaito.

Teemme myös huoltosopimuksia, jolloin käymme säännöllisin väliajoin tarkistamassa asiakkaan kylmä-, pakaste- tai ilmastointilaitteet ja raportoimme niistä kirjallisesti tilaajalle. Meillä on huollonhallintajärjestelmä, jonka kautta asiakkaamme pääsee omilla tunnuksillaan seuraamaan laitteiden huoltohistoriaa ja tekemään huoltotilauksia.

Meiltä saat kaikki lakisääteiset tarkastukset. Olemme Tukesin kylmäliikerekisterissä yli 3 kg:n kylmäaineluvilla, minkä lisäksi meillä on
sähkötyöoikeudet. Voit luottaa siihen, että asioidessa kanssamme kaikki työt suoritetaan alalla vallitsevien standardien mukaisesti. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ennakoiva kylmäkonehuolto

Kylmä-, pakaste- ja ilmastointilaitteet ovat kalliita hankkia ja huoltamattomina ne hajoavat yleensä juuri silloin, kun niitä erityisesti tarvitaan eli kesähelteillä. Hyvä ennakkohuoltoaika ennen kesää on maalis-huhtikuussa ja kesän jälkeen syys-lokakuussa. Säännöllisillä kylmäkonehuolloilla ja -tarkastuksilla varmistat, että kaikki laitteesi toimivat optimitehoilla eikä turhaa energiankulutusta pääse syntymään.

Tutustu myös laitevalikoimaamme!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Kylmähuolto Miikkulaiseen ja pyydä tarjous yksittäisille tai säännöllisille kylmäkonehuolloille ja -mittauksille Kotkassa ja Kaakkois-Suomen alueella. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksiä ja vastaamme mielellämme!

Tavoitat meidät täältä