Laadukkaat poistoilmalämpöpumput Kotkassa ja muualla Kaakkois-Suomessa

Yhteydenotto

Kylmähuolto Miikkulainen Oy myy, asentaa ja huoltaa laadukkaat poistoilmalämpöpumput. Toimimme Kotkasta käsin, ja toimialueemme kattaa Kaakkois-Suomessa Loviisan, Kouvolan, Haminan sekä Lappeenrannan alueet. Meiltä löytyy Tukesin
myöntämä lupa, joka vaaditaan kaikilta vastaavien laitteiden asentajilta. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva laite!

Poistoilmalämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu

Poistoilmalämpöpumppu on yhdistetty ilmanvaihtolaite ja lämminvesivaraaja. Usein mukana on myös käyttöveden lämmitys, joka hyödyntää talon poistoilmasta kerättyä energiaa. Poistoilmalämpöpumppu ottaa energian talteen talon lämpimästä sisäilmasta ennen kuin se puhalletaan ulos. Tämä poistoilmasta talteen otettu energia lämmittää käyttövettä ja talon sisään tulevaa ilmaa. Meidän valikoimastamme löytyvät laadukkaimmat pumput, jotka sopivat parhaiten juuri Suomen ilmastoon.

Energiatehokas poistoilmalämpöpumppu sopii erityisen hyvin alle 180 m²:n sähkölämmitteisiin omakotitaloihin. Pienikokoisena laitteena se tarvitsee vain 60 cm x 60 cm:n kokoisen tilan. Poistoilmalämpöpumpun sijoittaminen esim. kodinhoitohuoneeseen on helppoa. Pumpun säännöllinen huolto on tärkeää, mutta sen hoidat itse helposti ja nopeasti. Laitteen asennuksen yhteydessä opastamme mielellämme sen käytössä. Jos jokin osa laitteesta hajoaa tai sen kanssa tulee muita ongelmia, hoidamme myös tarvittavan isomman huollon ja korjauksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Kylmähuolto Miikkulaiseen ja tilaa itsellesi energiatehokas ja käytännöllinen poistoilmalämpöpumppu Kotkassa ja muualla Kaakkois-Suomen alueella. Jos et ole itse varma, minkälainen pumppu olisi käyttötarkoituksiisi parhaiten sopiva, neuvomme ja opastamme mielellämme valinnassa. Voit myös lähettää meille kysymyksesi, ja vastaamme sinulle pikaisesti. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Yhteydenotto