Jäähdytyslaitteiden huollot ja muut erikoiskylmäpalvelut Kotkassa ja Kaakkois-Suomessa

Yhteystietomme

Kylmähuolto Miikkulainen tarjoaa jäähdytyslaitteiden huoltoja ja muita erikoiskylmäpalveluja Kaakkois-Suomessa Kotkan, Loviisan, Kouvolan, Haminan sekä Lappeenrannan alueilla. Teemme ammoniakkia sisältävien kylmä- ja pakastelaitteistojen käytönvalvojan tehtäviä sekä viranomaistarkastuksia. Ammoniakkivuodonilmaisimien kalibrointi kuuluu myös palveluihimme. Sopimusasiakkaille teemme
ammoniakkilaitosten viikkotarkastuksia. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi!

Erikoiskylmäpalvelut

  • Laivojen jäähdytyslaitteet ja rovianttikylmiöt
  • Laivojen paineilmakuivaimet
  • Merikonttien jäähdytys, pakastekonttien korjaus ja PTI-tarkastukset konteille
  • Jäähallien jääntekolaitteet sekä niiden määräaikais- ja viranomaistarkastukset
  • Propaanikylmälaitteet
  • Kuljetuskaluston erilaiset kylmä- ja pakastekontit


Kysy lisätietoja

Kylmäaineita koskevat lakisäädökset

Lakisääteiset jäähdytyslaitteiden tarkastukset voivat toisinaan tuntua turhilta tai epämiellyttäviltä. Säädökset on kuitenkin kehitetty suojelemaan meidän kaikkien yhteistä etua ja erityisesti tulevien sukupolvien etua.

Kylmäaineita koskevat säädökset ovat olleet jatkuvassa muutoksessa. Ilmakehän otsonikerroksen suojelemiseksi CFC- ja HCFC-kylmäaineiden käyttöä on rajoitettu. Samalla on annettu määräyksiä huoltoliikkeiden pätevyyksistä, laitteiden tarkastuksista ja kylmäaineen talteenotosta. Uusimmat vaatimukset koskevat esimerkiksi kaupan, teollisuuden ja kodin kylmälaitteita sekä autojen ja rakennusten ilmastointilaitteita.

Tilaamalla säännölliset vuositarkastukset meiltä teet koko prosessista itsellesi mahdollisimman edullisen ja helpon!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Jos jäähdytyslaitteesi kaipaa huoltoa ja tarkistusta Kaakkois-Suomen alueella, ota yhteyttä Kylmähuolto Miikkulaiseen. Olemme toimineet alalla jo vuosikymmeniä, joten jos kaipaat opastusta tai et ole täysin varma vaadittavista tarkastuksista, neuvomme mielellämme. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksiä ja vastaamme pikaisesti!

Pyydä tarjous tarvitsemallesi erikoiskylmäpalvelulle