Mestari Miikkulainen palkkaa ilmalämpöpumppuasentajan ja kylmäkoneasentajan

 

Kylmähuolto Miikkulainen Oy on Kotkassa pääpaikkapitävä yli 20 vuotta vanha ja vakavarainen yritys yli miljoonan euron liikevaihdollaan. Yrityksen toimialue on Loviisasta itärajalle ja Kotkasta Kouvolaan, pääpaikkana Kotka. Kylmähuolto Miikkulainen Oy:lla on AAA-luottoluokitus.
Haemme hyvään ja mukavaan työtiimiimme nyt ammattitaitoista, itsenäiseen työhön pystyvää ilmalämpöpumppuasentajaa ja kylmäkoneasentajaa vakituisiin työsuhteisiin. Olemme valmiita myös kouluttamaan, jos kaikki työhön vaadittavat luvat eivät ole ajan tasalla. Kylmäkoneasentajan tehtävään on mahdollista myös kouluttautua oppisopimuksella.


Ilmalämpöpumppuasentaja

Toivomme hakijalla olevan ajo- ja työturvallisuuskortit sekä S3-sähköluvat. Kokemus itsenäisestä työskentelystä on plussaa.
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, sillä kuumille osaajille on tarvetta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera ja palkkatoive osoitteeseen jukka@kylmamestari.fi.
Lisätietoja antaa Jukka Miikkulainen, p. 050 443 3332.

 

 

Kylmäkoneasentaja

Haemme itsenäiseen työhön pystyvää kylmäkoneasentajaa, mutta olemme valmiita myös kouluttamaan, jos kaikki työhön vaadittavat luvat eivät ole ajan tasalla. Myös oppisopimus on mahdollinen!

Toivomme hakijalla olevan yli kolmen kilon kylmäaineluvat sekä ajo-, tulityö- ja työturvallisuuskortit. Olisi kiva, jos sinulla olisi kokemusta huolto- ja vikakeikoista parin vuoden ajalta. Mahdollisuus asuntoon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera sekä palkkatoive osoitteeseen jukka@kylmamestari.fi.
Lisätietoja antaa Jukka Miikkulainen, p. 050 443 3332.